Bush Hook - 97 cm

659,00 DKK

Green Bush Hook er et skovbrugsværktøj, der ligner mere en økse end noget, der findes i et havearbejde.

Green Bush Hook er et skovbrugsværktøj, der ligner mere en økse end noget, der findes i et havearbejde. En ægte buskkrog kan bruges af husejere mod påtrængende.
Det er også det perfekte våben mod påtrængende zombie invasioner! Det er tid til at hugge nogle levende døde ned som det grimme ukrudt, de er.

Denne 97 cm lange Bush Hook har et 56 cm håndtag håndmalet og udskåret for at ligne træ. Det er fastgjort til et langt, økselignende hoved med en buet krog. Det 39 cm lange hoved er malet for at ligne grønmalet metal med rustne og slidte kanter.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en 10 mm solid glasfiberstang og udført med en stærk latexbelægning.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 56 cm

- Øksehovedlængde: 39 cm

- Totallængde: 97 cm

- Vægt: 338 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev