Dane Økse - 150 cm

1.049,00 DKK

Dane øksen er en dødbringende 150 cm tohåndsøkse, der er egnet til hurtige vikingeangreb og ideel til at bryde skjoldvægge og kampformationer op.

Dane Øksen er en dødbringende 150 cm tohåndsøkse, der er egnet til hurtige vikingeangreb og ideel til at bryde skjoldvægge og kampformationer op. Den har et 22 cm langt økseblad med en 20 cm kant. Hovedet er lavet af blødt skum, forstærket med en hårdere skumkerne. Det fæstner sig til den træstrukturerede skaft, der er håndmalet for at ligne ægte træ.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning.


Brugt primært i det 10.-11. Århundrede og spredes fra Skandinavien til England, Irland og Normandiet
Til sidst blev det erstattet med poleaxe i det 15. århundrede.

 

Produktinformation:

- Totallængde: 150 cm

- Grebslængde: 139 cm

- Øksehovedlængde: 20,5 cm

- Vægt: 580 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev