Dark Elven Axe - 67 cm

769,00 DKK

Dark Elven Axe er et våben, der er specielt designet til Dark Elven-samlingen. Dark Elven Axe er 65 cm lang med et stort, spidset øksehoved.

Dark Elven Axe er et våben, der er specielt designet til Dark Elven-samlingen.

Dark Elven Axe er 65 cm lang med et stort, spidset øksehoved. Det 32 cm lange øksehoved er halvmåneformet og savtakket og designet til at virke klo eller knoglelignende.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning.

 

Produktinformation:

- Totallængde: 67 cm

-  Grebslængde: 32 cm

- Øksehovedlængde: 29 cm

- Vægt: 180 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev