Elven Wing Axe - 150 cm

1.269,00 DKK

Elven Wing Axe er det rette våben for elver krigere. Med et elegant halvmåneformet hoved, der krummer tilbage mod den træteksturerede skaft.

Elven Wing Axe er det rette våben for elver krigere. Med et elegant halvmåneformet hoved, der krummer tilbage mod den træteksturerede skaft, er denne økse lavet til at være effektiv i semi-range kamp. Hovedet har en lang buet 70 cm kant og får det til at ligne fjerene på en fugl, og bredden på 16 cm er fastgjort til skaftet af en dekorativ guldplade.

Den samlede længde af våbenet er 150 cm, formet og malet med stor realisme. 

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid glasfiberkerne

Økser er stadig meget udbredte i dag og er et af de mest almindelige værktøjer, der findes i de fleste husstande rundt om i verden.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 66 cm

- Øksehovedlængde: 70 cm

- Totallængde: 150 cm

- Vægt: 655 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev