Foldespade - 60 cm

629,00 DKK

Flot kopi af en foldespade. Brugt meget i militæret, men også perfekt som slagvåben for alverdens skabninger.

Foldeskovlen er en 60 cm spade/skovl lavet af skum, håndlavet til at efterligne et værktøj, der anvendes af både militæret og overlevende. Forankrede skovle som denne model er blevet brugt siden 2. verdenskrig og blev betragtet som en nødvendig del af en soldats udstyr. De blev endda betragtet som hjælpevåben, slibet og brugt tæt på i slaget ved Stalingrad.

Konstrueret af EVA-skum omkring en 8 mm massiv glasfiberstang, er denne foldeskovl udført med et slidstærkt latexlag for at forhindre nedbrydning og give den en realistisk, glat overflade. Det 39 cm håndtag er udskåret og håndmalet til at ligne ægte træ, mens det 31 cm lange hoved har en flot hærgrøn metalfinish med slidte kanter.

Skovlens hoved er faktisk ikke sammenfoldeligt, men det indeholder fine detaljer for at give indtryk af, at det kan være! Det er også forstærket for at forhindre skovlens hoved i at gå i stykker på trods af tung brug. Brug denne improviserede økse mod raiders, zombier og radioaktive gnavere.

Et værktøj til militæret.
Værktøjer blev i gamle tider brugt af romerske legionærer til at grave grøfter omkring deres lejre.
Designet til let at folde til transport og fungere som skovl.
Værktøjet blev også betragtet som et våben og blev ofte brugt af soldater.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 39 cm

- Hovedlængde: 31 cm

- Hovedbredde: 12 cm

- Totallængde: 60 cm

- Vægt: 200 g 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev