Haxe - 85 cm

769,00 DKK

Haxe er en dødbringende 85 cm økse designet til en listig kriger. Den har et 16 cm langt økseblad og modsat et hammerhoved.

Haxe er en dødbringende 85 cm økse designet til en listig kriger. Den har et 16 cm langt økseblad og modsat et hammerhoved til den mest effektive kamp mod rustning.

Hovedet er håndmalet for at ligne ægte metal udsmykket med indgraverede kryds, og det er lavet af sikkert, blødt skum. Bladhovedet fastgøres til skaftet, der er håndmalet og skulpturelt for at ligne matchende, riflet metal. Det 12 cm greb i slutningen af Haxe er pakket i ruskind for udseende og komfort.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid 10 mm glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning, din nye LARP-økse giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit Sovereign-sæt.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 12 cm

- Øksehovedlængde: 16 cm

- Totallængde: 85 cm

- Vægt: 363 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev