Ice Axe - 63 cm

629,00 DKK

Is øksen er en 63 cm kort økse designet til at efterligne et ægte, multifunktionelt værktøj, der bruges af isklatrere.

Is øksen er en 63 cm kort økse designet til at efterligne et ægte, multifunktionelt værktøj, der bruges af isklatrere. Når du kæmper i post-apokalypsen, har du muligvis brug for det våben.
En isøkse er en god mulighed takket være dens spidsede skovl, ribbet greb og dobbelt hoved. Dette værktøj/våben er udelukkende håndmalet med et farvet håndtag og metaloverflader og er skulptureret af sikkert EVA-skum omkring en 8 mm solid kerne af glasfiberstang. Det er belagt med et stærkt lag af fleksibel latex.
Denne isøkse kan være den ene ting mellem din LARP-karakter og zombierne og raidersne - og med ordentlig pleje kan den vare længere end din karakters sandsynlige overlevelsesrate.

En økse brugt af bjergbestigere Isøksen er et multifunktionelt vandre- og klatreværktøj designet til at krydse iskolde skråninger Adze, som er den flade ende af hovedet, vil blive brugt til at skære trin i is.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 21 cm

- Hovedlængde: 28 cm

- Hovedbredde: 6 cm

- Totallængde: 63 cm

- Vægt: 170 g

Vælg mellem 4 farver

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev