Orc Big Axe - 150 cm

999,00 DKK

Orc Big Axe er en 150 cm latex fantasy økse designet specielt til Orc Universe kollektionen. Øksen har et 67 cm langt, kløvlignende hoved.

Orc Big Axe er en 150 cm latex fantasy økse designet specielt til Orc Universe kollektionen. Øksen har et 67 cm langt, kløvlignende hoved, der er super detaljeret for at se ud som om det er set brug på slagmarken. Skulptureret og håndmalet ser hovedet ud bundet til staben med røde læderbånd.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 95 cm

- Øksehovedlængde: 64 cm

- Totallængde: 150 cm

- Vægt: 880 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev