Ready For Battle Axe - 60 cm

359,00 DKK

Klassisk latex krigsøkse, der vil tjene en kriger i landdistrikterne. Den 60 cm økse har et 55 cm træhåndtag og et stort rektangulært øksehoved.

Klassisk latex krigsøkse, der vil tjene en kriger i landdistrikterne. Den 60 cm økse har et 55 cm træhåndtag og et stort rektangulært øksehoved. Hovedet er 12 cm langt fra bund til håndtag.

Brug denne økse med et skjold til et keltisk eller viking look. Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber.

 

Produktinformation:

- Totallængde: 60 cm

- Grebslængde: 50 cm

- Øksehovedlængde: 5 cm

- Vægt: 150 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev