Tomahawk - 56 cm

539,00 DKK

Tomahawk er en 56 cm enhåndsøkse inspireret af indianervåben. Disse våben blev brugt som et værktøj og som kasteøkse.

Tomahawk er en 56 cm enhåndsøkse inspireret af indianervåben. Disse våben blev brugt som et værktøj og som kasteøkse (selvom vi ikke anbefaler at kaste denne), Og også som et generelt kampvåben.

Den har et 22 cm langt øksehoved med en 8 cm høj klinge, håndmalet for at ligne ægte metal, hakket med slid. Hovedet er lavet af blødt skum, forstærket med en hårdere skumkerne. Det hænger fast i det 45 cm greb, der er håndmalet og skulpturelt for at ligne ægte træ. Grebet er også formet til at se ud som om det er dekorativt hakket med pilemarkeringer.


Ordet tomahawk kommer fra Powhatan-ordet tamahaac, som betyder "at afskære med værktøj"
Oprindeligt lavet af sten, senere ved hjælp af metal introduceret af tidlige europæere.

 

Produktinformation: 

- Grebslængde: 45 cm

- Øksehovedlængde: 8 cm

- Totallængde: 56 cm

- Vægt: 183 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev