Viking Short Axe - 55 cm

589,00 DKK

Ny forbedret version af den bedst sælgende Viking Short Axe er forstærket for at gøre den endnu mere holdbar.

Ny forbedret version af den bedst sælgende økse. Viking Short Axe er forstærket for at gøre den endnu mere holdbar. Øksehovedet har en 18 cm kant og en gylden udsmykning.

Håndtaget er 45 cm langt og udskåret for at ligne groft træ uden.

Neutral i stil og manøvrerbar nok til at blive brugt med næsten ethvert andet våben, denne latexøkse er den perfekte tilføjelse til enhver karakter - især en viking eller en dværg. Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber.

 

Produktinformation: 

- Grebslængde: 45 cm

- Øksehovedlængde: 15,5 cm

- Totallængde: 55 cm

- Vægt: 150 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev