War Scythe - 60 cm

629,00 DKK

War Scythe er en 60 cm latex økse med en 20 cm klinge. Våbnet er fuldstændig håndmalet med træstruktur og metaloverflader.

War Scythe er en 60 cm latex økse med en 20 cm klinge. Våbnet er fuldstændig håndmalet med træstruktur og metaloverflader. Klingen er vinklet og designet til at matche realismen i det traditionelt formede håndtag med en dødbringende krog i enden.

Designet som et våben mod pansrede modstandere på tæt hold.
Betragtes som et improviseret våben brugt af bønder i opstande, mens bladet ville være blevet drejet for at virke mere spydlignende
Typisk fastgjort til en stang og brugt som landbrugsredskab.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 56,5 cm

- Øksehovedlængde: 7,5 cm

- Totallængde: 60 cm

- Vægt: 170 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev