Assassin Sword - 85 cm

609,00 DKK

Træd ind i nattens skygger med vores RFB Assassin Sword - et frygtindgydende våben, smedet til de mest hensynsløse og mesterlige snigmordere.

Er din karakter en morderisk lejesoldat, en mørkelver eller en forræderisk attentatmand - Så har vi det helt rigtige LARP sværd til dig.

Med afbalanceret længde på 85 cm og et buet blad på 67 cm får dette sværd et aggressivt og brutalt udseende, der med sikkerhed vil få det til at løbe koldt ned af ryggen på din modstander.

Dette sabel-formede sværd er ikke bare en dødelig klinge, det er et kunstværk i sig selv. Den spidse pommel tilføjer et ekstra element af frygtløs æstetik, mens de rå indskæringer i klingen giver det et voldsomt og dystert udtryk.

Vores RFB Assassin Sword vejer kun 280 g, hvilket gør det let og smidigt at håndtere, mens de imponerende dimensioner på 6 cm i bladbredde giver det ekstra slagkraft og præcision.

Lavet med omhu af EVA-skum omkring en stærk kerne af glasfiber og dækket af en stærk latexbelægning, er vores Assassin Sword både sikkert og holdbart, så du kan dominere slagmarken med frygtløs overlegenhed.

Er du klar til, at skærer gennem marv og ben, med slagmarkens mest iøjenfaldende mordvåben?

 

Produktdetaljer:

  • Vægt: 280 g
  • Længde: 85 cm
  • Bladlængde: 67 cm
  • Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev