Battleworn Ranger Sword - 60 cm

619,00 DKK

Battleworn Ranger Sword 60 cm er det oplagte valg til nærkamp, med det korte blad og en bred parrerstang er dine hænder sikret. 

Battleworn Ranger Sword 60 cm er det oplagte valg til nærkamp, med det korte blad og en bred parrerstang er dine hænder sikret. 

Dette hybridmodelsværd vil give dig tillid til sikkerheden og appellen til dit våben på slagmarken.
 
Dette 60 cm latex-hybrid sværd er udarbejdet med et detaljeniveau fra øverste hylde. Her får du et imponerende og holdbart sværd med inspiration fra middelalderen.
 
Parrerstangen har et indviklet buet design, der beskytter et læderlignende greb der er udført i et ergonomisk design.
 
 
Bladet er lavet af skum med en lukket celle, omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.
 
 
Fakta:
 
- Vægt: 214 gr
 
- Totallængde: 60 cm
 
- Bladlængde: 40 cm
 
- Bladbredde: 6 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev