Basic Tai 70 - cm

319,00 DKK

Basic-Tai sværdet er et Larp sværd med et robust blad og en v-formet parrerstang, i et flot detaljeret design.

Dette RFB Tai sværd har et robust dobbeltsidet skæreblad med en v-formet parrerstang.

Sværdet er 70 cm langt og har et blad med en central kerne.

Den detaljerede tværbeskyttelse beskytter et ergonomisk håndtag formet og malet for at ligne læder for et optimalt greb.

Håndtaget er formet til at passe komfortabelt i hånden og ender i et overløb, der passer til sværdets gennemførte design.

Uanset om du er en ny spiller, på udkig efter et våben eller har brug for at afrunde dit kostume med et våben i højeste kvalitet, er Basic Tai sværdet en prisvenlig løsning, hvor du ikke går på kompromis med hverken desgin, kvalitet eller kontrol

RFB Basic Tai's klinge er lavet af skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er af støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig til en værdig modstander på slagmarken-

 

Fakta:

- Vægt: 173 gr

- Længde: 70 cm

- Bladlængde: 51 cm

- Bladbredde: 4,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev