Elven Blade 60 cm

329,00 DKK

Dette bedst sælgende Elven Blade sværd er et let og elegant mellemlangt sværd.

Dette bedst sælgende Elven Blade sværd er et let og elegant mellemlangt sværd.

Sværdet er 60 cm langt, med et 45 cm graciøst buet blad.

Bladet har en enkeltkant med en lige kortside, hvilket tilføjer til våbenets klare og genkendelige stil.

Selvom det ikke har nogen krydsbeskytter, er det 10 cm ovale håndtag pakket ind i split-læder for at give mest komfort og greb.

Elven Blades er elegant i stil og kan bruges på tværs af forskellige spilverdener, men er designet til at være fuldt kompatible med Unagi`s andre elvenprodukter, såsom Elven Blade - 110 cm eller Elven Dagger.

Lavet af holdbart lukket celleskum omkring en massiv glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP -våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

- Vægt: 147 gr

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 44 cm

- Bladbredde: 4 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev