Elven Short Sword 60 cm

419,00 DKK

Dette bedst sælgende Elven Short Sword har et slankt buet blad med udskåret ornament.

Dette bedst sælgende Elven Short Sword har et slankt buet blad med udskåret ornament.

Sværdet er 60 cm langt med et 40 m langt enkantet og let buet blad.

Med en lille rund tværbeskytter over et 10 cm langt ovalt håndtag kan du nyde et behageligt og forbedret greb på grund af den ekstra split-læderindpakning.

Bøjlen er formet til at være lige så farlig som bladet, med yderligere matchende ornament.

Elven Short Sword er udpræget elver i stilen og er let kompatibel med Unagi`s øvrige elversortiment af klinger, buer, rustninger og tøj.

Lavet af slidstærkt lukket celleskum omkring en massiv glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

- Vægt: 150 gr

- Længde:  60 cm

- Bladlængde: 42cm

- Bladbredde: 5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev