Falcata - 60 cm

539,00 DKK

60 cm Falcata er et latexsværd, inspireret af de våben, der blev brugt af de gamle iberiske lejesoldater.

60 cm Falcata er et  latexsværd inspireret af våben, der blev brugt af de gamle iberiske lejesoldater.

Bladet på 42 cm er formet til at fungere som et øksehoved og giver kraftige slag, mens den lange skærekant stadig gør det muligt effektivt at stikke.

Falcata er et håndlavet skumprodukt, håndmalet for at ligne ægte stål-, træ- og guld.

Det 10 cm greb for enden af Falcata er støbt med flotte realistiske detaljer og i samme form, som de orignale våben.

Bladet er fremstillet af slidstærkt lukket celleskum omkring en massiv 7 mm glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning.

Grebet er en støbt polyurethan, der ikke kræver vedligeholdelse, hvilket betyder, at du vil nyde at bruge dette sværd i dit LARP-spil i lang tid.

 

Fakta:

- Vægt: 236 gr

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 42 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev