Falcata 85 cm

659,00 DKK

Det 85 cm Falcata er et ensidig latexsværd inspireret af våben brugt af de gamle iberiske lejesoldater.

Det 85 cm Falcata er et ensidig latexsværd inspireret af våben brugt af de gamle iberiske lejesoldater.

Den 66 cm-klinge er formet til at fungere som både et øksehoved og et sværd, der giver kraftige slag, mens den stadig stikker.

Falcata er håndlavet og håndmalet til at ligne ægte stål-, træ- og guldudsmykninger - mens den er lavet af sikkert, blødt skum.

Det 10 cm greb i slutningen af Falcata er realistisk støbt og hængt rundt om hånden, ligesom det traditionelle våben.

Kniven er lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid 8 mm kerne af glasfiber, bygget til at holde dig sikker.

Den er færdiggjort med en stærk latexbelægning.

Grebet er en polyurethanstøbning, der ikke kræver nogen vedligeholdelse, hvilket betyder, at du vil nyde at bruge dette sværd i mange år.

 

- Vægt: 360 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 66 cm

- Bladbredde: 6,5 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev