Leonidas Sværd 70 cm

499,00 DKK

Sword of Leonidas er det perfekte latexvåben til at tackle nationer og deres panseret dyr på én gang.

Sword of Leonidas er det perfekte latexvåben til at tackle nationer og deres panseret dyr på én gang.

Sværd af Leonidas minder om den moderne bowie-kniv og er et blad af makhaira-type designet til effektivt at hugge gennem din fjende.

Det 10 cm indvendige læderindpakket håndtag er beskyttet af både tværbeskytteren og pommel takket være deres krogede form.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en glasfiberkerne og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit spartansk-inspirerede sæt

 

- Vægt: 220 gr

- Længde: 70 cm

- Bladlængde: 51 cm

- Bladbredde: 9 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev