Persian Blade 85 cm

619,00 DKK

Dette bedst sælgende Persian Blade er et sværd på 85 cm.

Dette bedst sælgende Persian Blade er et sværd på 85 cm.

Sværdet er 85 cm langt fra spids til pommel med 67 cm blad.

Bladet kurver let og er tykkere mod spidsen med en falset kant på bagsiden for at give det den skære- og gennemtrængningskraft, der er nødvendig for at dominere en blodig slagmark.

Håndtaget med krøllet pommel er 16 cm langt, afrundet og bundet i split læder for at give et behageligt og sikkert greb.

Bladet er langt og velafbalanceret.

Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

- Vægt: 260 g

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 64 cm

- Bladbredde: 8 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev