Viking Sværd 85 cm

579,00 DKK

Vikingesværdet er et statusvåben, der bæres af frie mænd og stolte krigere med dygtighed og tapperhed.

Vikingesværdet er et statusvåben, der bæres af frie mænd og stolte krigere med dygtighed og tapperhed.

Det 85 cm lange sværd har et 65 cm fyldt blad designet til at være let og samtidig bevare dets strukturelle stabilitet.

Håndtaget er detaljeret og er 10 cm langt, støbt og malet for at ligne realistisk læder, der er viklet rundt om et udskåret hylster og pommel.

Uanset om du er en viking eller en keltisk kriger, er dette Viking Sværd vores gear af højeste kvalitet på grund af sin imponerende holdbarhed og detaljer.

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og appel på slagmarken.

 

- Vægt: 269 g

- Totallængde: 85 cm

- Bladlængde: 65 cm

- Bladbredde: 5,5 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev