Wakizashi 60 cm

389,00 DKK

Wakizashi er et kort latexsværd af høj kvalitet, der begunstiges af både dødelige ninja-snigmordere og de japanske samuraier.

Wakizashi er et kort latexsværd af høj kvalitet, der begunstiges af både dødelige ninja-snigmordere og samuraier.

Wakizashi var brugt som andenhåndsvåben af den gamle japanske samurai. 

Det 60 cm lige blad er enkeltkantet, håndmalet for at ligne ægte metal.

En lille oval crossguard beskytter det 15 cm håndtag, der er bundet i menuki stil ved hjælp af slidstærkt læder.

Lavet af slidstærkt lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og færdig med en stærk latexbelægning, kan du føle dig sikker på, at dit LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit asiatisk inspirerede sæt.

 

- Vægt: 152 g

- Totallængde: 60 cm

- Bladlængde: 43 cm

- Bladbredde: 4 cm

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev