Battleworn Footman Sword - 85 cm

699,00 DKK

Dette sværd er spækket med flotte og hyperrealistiske detaljer, så som hakker, rustpletter og ridser på klingen.

Dette sværd er spækket med flotte og hyperrealistiske detaljer, såsom hakker, rustpletter og ridser på klingen.

Sværdet er 85 cm langt og har en 62 cm klinge.

Parrerstangen har et subtilt buet design, der beskytter dit 13 cm lange greb. Grebet er udarbejdet i et flot ergonomist læderlook.

Uanset hvad opgaven går ud på, er dette Footman Sword et sikkert valg, der sikrer dig en kombination af rækkevidde, balance og kontrol. Sværdet er bygget af de absolut bedste materialer, der sikrer dig maksimal holdbarhed og et tårnhøjt detaljeniveau.

Klingen er lavet af skum med en lukket celle omkring en kerne af glasfiber og med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er støbt af polyurethanskum, der giver flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

 

Fakta:

- Vægt: 337 gr

- Længde: 85 cm

- Bladlængde: 63 cm

- Bladbredde: 6cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev