Battleworn Celtic Leaf Sword - 60 cm

579,00 DKK

Battleworn Celtic Leaf Sword 60 cm er et latex-hybrid sværd inspireret af de keltiske stammer fra den tidlige historie.

Battleworn Celtic Leaf Sword 60 cm er et latex-hybrid sværd inspireret af de keltiske stammer fra den tidlige historie.

Sværdet er 60 cm langt fra spids til pommel, med et tveægget blad der er designet til at hugge, takket være dets bladlignende form. Klingen fremstår hyperrealistisk, med unikke malede detaljeeffekter såsom rustpletter, hakker og ridser får klingen en ekstra dimension med sit stammeagtige udseende.

Den detaljerede parrerstang og halvmåne formede pommel har dekorative detaljer i guld der beskytter et skulpteret greb.

Håndtaget er støbt og malet for at ligne læder og er ergonomisk formet, hvilket giver komfort og et imponerende udseende uden at kræve lædervedligeholdelse.

Bladet er lavet af skum med en lukket celle omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og dødbringende effekt på slagmarken, uanset om du er en keltisk krigerdronning eller en blodtørstig barbar.

 

Fakta:

- Vægt: 261 gr

- Længde: 60 cm

- Bladlængde: 39 cm

- Bladbredde: 7 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev