Swashbuckler Cutlass 75 cm

529,00 DKK

Swashbuckler Hybrid cutlass er et medium cutlass sværd på 75 cm.

Swashbuckler Hybrid cutlass er et medium cutlass sværd på 75 cm.

Sværdet er 75 cm langt og har et buet blad på 52 cm, der udvider sig mod enden, designet til at hugge og skære i en kamp mod parlamentarikerne.

Det detaljerede håndtag - med sin buede tværskærm og sfæriske pommel - har en håndmalet finish, der ligner ældet jern.

Det 10 cm greb er støbt og malet for at ligne træ og er ergonomisk formet med en løkke fastgjort til tværskærmen til pegefingeren.

Dette greb giver dig mere nøjagtighed, når du bruger Swashbuckler cutlass og ser utrolig realistisk ud..

Bladet er fremstillet af lukket celleskum omkring en glasfiberkerne og afsluttet med en stærk latexbelægning, mens håndtaget er et støbt polyurethanskum, der giver mulighed for flere detaljer og ingen vedligeholdelse.

Dette hybridmodelsværd vil gøre dig sikker på dit våbens sikkerhed og appel på slagmarken.

 

Fakta:

- Vægt: 228 g

- Længde: 75 cm

- Bladlængde: 56 cm

- Bladbredde: 5 cm

 

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev