Senzo Gyuto Ho - Stor

1.629,00 DKK

Senzo Gyuto Hocho - Den meget store køkkenkniv, der kan sammenlignes med den europæiske kokkekniv.

Senzo Gyuto Hocho
En japansk kokkekniv lavet på traditionel vis.

Klingen består af 33 lag rustfrit damaskus stål. Kernelaget er lavet af VG10 stål med en Rockwell hårdhed på 60-61°. Den er beskyttet på begge sider af et lag af nikkel og sølv. Derudover er der smedet 16 lag Damaskus-stål på hver. Vingen, der er konstrueret på denne måde, giver den højest mulige kantfastholdelse samtidig med den størst mulige fleksibilitet.

Den perfekte højglans polering samt et håndtag af sort pakka-træ, som ligger ergonomisk i hånden takket være sin kastanjeform

Den meget store køkkenkniv, der kan sammenlignes med den europæiske kokkekniv.

Lækkert med lækkert på :-)

Bladlængde 250 mm
Totallængde 375 mm
Vægt 240 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev