Knight Shield - M

769,00 DKK

Knight Shield er et medium skjold inspireret af det 15. århundrede. Et håndmalet grønt, hvidt og guldstribet front efterligner et traditionelt heraldisk design.

Buet øverste venstre hjørne kaldes en bouche, som historisk blev lavet for at tjene som hvile for en jousters lanse og for at forbedre ridderens syn.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 80x52 cm

- Størrelsesvariation: M

- Grebslængde: 34 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 1250 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev