Riot Shield - L

1.229,00 DKK

Riot Shield er et realistisk udseende latexskjold, der bruges af oprørspoliti, designet til at blive brugt mod både kugler og zombiekloer.

Riot Shield er et realistisk udseende latexskjold, der bruges af oprørspoliti, designet til at blive brugt mod både kugler og zombiekloer. Riot Shield er skulptureret og håndmalet til at ligne metal, stærkt beskadiget i kamp. En hvid '375 DM' dekorerer forsiden af dette matfarvede skjold lige under den overdækkede spalte, der giver dig mulighed for at orientere dig på slagmarken, mens du forbliver beskyttet.

Brug dette Riot Shield venstre- eller højrehåndet ved hjælp af fire alsidige læderarmbånd på bagsiden.


Riot Shield bruges typisk af politi og militær.
Designet til at beskytte fra hovedet til knæene.
Denne særlige stil svarer til en Body Bunker, der bruges af SWAT-hold.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 90x60 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 17,5 cm

- Grebsbredde: 40 cm

- Vægt: 1550 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev