Titan Shield - L

1.739,00 DKK

Titan Shield er et langt rektangulært formet latexskjold oprindeligt inspireret af grækerne. Laserskårne detaljer skaber en realistisk træ- og metalstruktur.

Titan Shield er et langt rektangulært formet latexskjold oprindeligt inspireret af grækerne. Laserskårne detaljer skaber en realistisk træ- og metalstruktur, og den er håndmalet for at imponere dine medkrigere på slagmarken.

Med et pålideligt og behageligt stempelgreb, er du sikker på, at dette hårde EVA-skum og latexskærm vil holde længe med regelmæssig latexvedligeholdelse.

Forsvar dig mod dine fjender og gør dette skjold til en del af din episke kampstil.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 130x85 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebsbredde: 11,5 cm

- Vægt: 3880 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev