Wing Shield - L

1.179,00 DKK

Wing Shield er et skjold designet som en del af Dark Elven Universe. Håndmalet og skulpturelt til at ligne en mørkeblå krybdyrvinge med gyldne runeskæringer.

Wing Shield er et skjold designet som en del af Dark Elven Universe. Håndmalet og skulpturelt til at ligne en mørkeblå krybdyrvinge med gyldne runeskæringer, er dette 85 cm lange skjold stærkt detaljeret og perfekt til en ond eller mørk inspireret karakter.

Brug dette Wing Shield venstrehåndet ved hjælp af to læderarmsremme på bagsiden, sikret gennem hårdt EVA-skum for et pålideligt og solidt greb, der er lavet til at holde.


Mørke alfer blev først nævnt i nordisk mytologi som Dökkálfar eller Svartálfar skrevet i Prosa Edda i det 13. århundrede.
J.R.R. Tolkien nævner mørke alfer, "Moriquendi" i The Silmarillion.
Er også blevet omtalt som "Drow" i Dungeons & Dragons-universet, gjort berømt af R.A. Salvatores The Dark Elf Trilogi.

 

Produktinformation:

- Størrelse: 85x55 cm

- Størrelsesvariation: L

- Grebslængde: 33 cm

- Grebsbredde: 16 cm

- Vægt 1000 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev