Collodium - 30 ML

169,00 DKK

Collodium er det perfekte produkt til, at opnå en dramatisk og realistisk effekt, det kan anvendes til at skabe realistiske ar, sår og meget mere.

Collodium har en siruplignende konsistens, og er state of the art til at skabe en super realistisk teatralsk make-up der kan anvendes både til live action roleplay, teater, fastelavn eller et skræmmende halloween kostume.

Brugsanvisning:

Påfør et tyndt lag collodium på huden, og sørg for, at det får lov at tørre helt ind. Når produktet stivner og trækker let i huden kan du sminke det så det kommer til at ligne alt fra kødsår, ar eller brandsår. Du kan ligge lag på lag, for at opnå en dybere og mere dramatisk effekt.

Vær opmærksom på, at collodium under ingen omstændigheder må komme i hverken mund eller øjne.

Det skal anvendes udendørs, eller i et ventileret rum - Produktet er yderst brandfarligt, så hold det væk fra ild.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev