Ancient Spear - 190 cm

1.549,00 DKK

Ancient Spear er et langt, bladformet romersk spyd perfekt til din næste LARP-karakter. Spydet er detaljeret med en masse personlighed.

Ancient Spear er et langt, bladformet romersk spyd perfekt til din næste LARP-karakter. Spydet er detaljeret med en masse personlighed. Disse små detaljer fortsætter ned ad stangen med messingfarvede bånd og efterligninger af mørkerøde læderbindinger, der giver plads til en fin trætekstur malet til at ligne poleret sort træ.

Det åbenlyse valg med dette våben er det elliptiske skjold, men dette spyd er neutralt nok til at blive brugt med næsten enhver kombination.

Også kaldet en hasta, som er latin for spyd.
Båret af tidlige romerske legionærer.
En hasta var ca. 2 meter lang, med en skaft generelt lavet af ask, mens hovedet var af jern.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 47 cm

- Bladbredde: 10 cm

- Grebslængde: 81 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 750 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev