Battle Scythe - 190 cm

1.459,00 DKK

Battle Scythe er en 190 cm latex poleaxe inspireret af krig. Med en buet 45 cm-klinge med en kant og en lang trælignende stav.

Battle Scythe er en 190 cm latex poleaxe inspireret af krig. Med en buet 45 cm-klinge med en kant og en lang trælignende stav er denne håndmalede og skulpturelle le et våben for enhver lejesoldat, eller farlig landmand. Små skulpturelle detaljer, som gummistænger, der fastgør bladet til staben, giver denne poleaxe et særligt realistisk udseende.

Lavet af holdbart skum med lukket celle omkring en kerne af glasfiber og færdig med en stærk latexbelægning, kan du være sikker på, at dit Battle Scythe LARP-våben giver den sikkerhed og appel, du ønsker, når du laver dit sæt.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 51 cm

- Bladbredde: 11 cm

- Grebslængde: 111 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 720 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev