Guandao - 170 cm

1.459,00 DKK

Guandao er en 170 cm latex våben inspireret af kinesisk kampsport. Svarende til en japansk naginata.

Guandao er en 170 cm latex våben inspireret af kinesisk kampsport. Svarende til en japansk naginata eller et europæisk glas, har denne guandao et stort blad på 69 cm og 80 cm lang stav. Håndmalet og skulpturelt, det færdige resultat er et smukt våben med et langt spidshoved med en kant. Skulpturerede gyldne detaljer giver ekstra karakter, hvor spydspidsen møder den røde læderindpakket stang. Tilføj en ring og et stykke stof gennem hullet i bladet for at adskille det fra mængden.

En form for spyd er blevet brugt til jagt i mindst 400.000 år.
Spyd var den mest almindelige form for våben i stenalderen og forblev populær, indtil skydevåben blev introduceret.
På kinesisk kaldes guandao korrekt en yanyuedao.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 68 cm

- Bladbredde: 11 cm

- Grebslængde: 81 cm

- Totallængde: 170 cm

- Vægt: 720 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev