Kings Guard Halberd - 190 cm

1.639,00 DKK

Kingsguard Halberd er en 190 cm latex stangøkse inspireret af et våben, der almindeligvis bruges i den sene middelalderperiode.

Kingsguard Halberd er en 190 cm latex stangøkse inspireret af et våben, der almindeligvis bruges i den sene middelalderperiode. Kingsguard Halberds økselignende hoved har et blad på 47 cm til hugning, samt et langt spyd til piercing og en klolignende pigge til at kæmpe med. Øksehovedet er håndmalet og skulpturelt for at virke realistisk, detaljeret med gyldne udskårne vinstokke for at give det et rigt, kongeligt udseende.

Fremtrædende i det 14. og 15. århundrede.
Begrebet kommer fra de tyske ord Halm (personale) og Barte (økse)

 

Produktinformation: 

- Grebslængde: 118 cm

- Hovedlængde: 28 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 810 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev