Lorian Glaive - 190 cm

1.459,00 DKK

Lorian Glaive er en 195 cm latex våben specielt designet som en del af Elven Universet.

Lorian Glaive er en 195 cm latex våben specielt designet som en del af Elven Universet. Lorian Glaive har en lang, ensidet buet klinge monteret på en stang. Håndmalet  90 cm-klinge detaljeret med vinelignende udskæringer. Håndtah er 95 cm langt og indpakket i blødbrunt split-læder for et sikkert og behageligt greb.

Lorian er et engelsk pigenavn, der henviser til laurbærtræet, som er symbolsk for ære og sejr.
Alver var oprindeligt en skabelse af germansk mytologi og folklore.
Slank og elegant klingestil inspireret af high-fantasy genrespil som Dungeons & Dragons og J.R.R. Tolkiens serie Ringenes Herre.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 90 cm

- Bladbredde: 8 cm

- Grebslængde: 92 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 950 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev