Mage Staff - 190 cm

1.369,00 DKK

Mage Staff er en 190 cm latexstang designet til at være det perfekte valg til en troldmand. 

Mage Staff er en 190 cm latexstang designet til at være det perfekte valg til en troldmand. Det har en lys og naturlig fornemmelse med en magisk aura, der omgiver den håndmalet og skulpturelle blå krystal øverst. Detaljerede vinranker fastgør krystallen til staven, der spirer nedad i en elegant stil. Stangen selv er en cremet hvid farve med fine træstrukturer.

Almindeligvis benævnt "Quarterstaff" eller "short staff"
Fremtrædende brugt i England i 1500-1700'erne.
Generelt lavet af hårdttræ og 1,8 til 2,7 m lang.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 125 cm

- Hovedhøjde: 21 cm

- Hovedbredde: 8,5 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 700 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev