Pike Pole - 90 cm

589,00 DKK

Pike Pole er et 90 cm spyd designet til infanteri. Den har et langbladet spydspids med en klo spids.

Pike Pole er et 90 cm spyd designet til infanteri. Den har et langbladet spydspids med en klo spids, skulptureret og håndmalet til at ligne ægte metal.
Grebet er kortere for at give bedre tæt kamp. Lavet af slidstærkt skum med lukket celle omkring en solid 10 mm glasfiberkerne og belagt med en stærk latexbelægning.

 

Produktinformation:

- Totallængde: 90 cm

- Vægt: 321 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev