Ready For Battle Staff - 190 cm

819,00 DKK

Ready For Battle Staff er en 190 cm lang stav med fire jernbeslag i metal - en i hver ende og to andre langs staven.

Ready For Battle Staff er en 190 cm lang stav med fire jernbeslag i metal - en i hver ende og to andre langs staven. Bøjlerne er 4 cm brede med imponerende detaljer.

Uanset om du er en ny spiller på udkig efter et backupvåben eller bare har brug for at afrunde et kostume med et ikke-offensiv våben, er denne Ready For Battle Staff noget for dig.


Almindeligvis benævnt "Quarterstaff" eller "short staff"
Brugt i England i 1500-1700'erne.
Generelt lavet af hårdttræ og 1,8 til 2,7 m lang.

 

Produktinformation:

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 650 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev