Soldier Halberd, Steel - 190 cm

1.819,00 DKK

Soldiers Halberd er en 190 cm latex våben inspireret af et våben, der blev brugt i den sene middelalderperiode.

Soldiers Halberd er en 190 cm latex våben inspireret af et våben, der blev brugt i den sene middelalderperiode. Halberds økselignende hoved har en 36 cm klinge til hugning, et langt spyd til piercing og en klolignende pig til grappling. Øksehovedet er specielt forstærket for at gøre våbenet holdbart og alsidigt. Håndmalet for at virke realistisk, detaljeret metal og bolte løber langs stangen med en glans, der får det til at virke som poleret stål.


Fremtrædende i det 14. og 15. århundrede.
Begrebet kommer fra de tyske ord Halm (personale) og Barte (økse)
Typisk designet til at holde monterede tropper på afstand, men blev betragtet som alsidig.
Spikes blev føjet til hammerens hoved for at gribe modstandere.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 93 cm

- Hovedlængde: 30 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 908 g

 

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer