Spear of Light - 190 cm

1.779,00 DKK

Spear of Light er et 190 cm latexspyd inspireret af paladiner og præster. Dette spyd her et 38 cm langt bladblad og 76 cm langt håndtag.

Spear of Light er et 190 cm latexspyd inspireret af paladiner og præster. Dette spyd her et 38 cm langt bladblad og 76 cm langt håndtag. Håndmalet og skulpturelt, det færdige resultat er et smukt fantasivåben med flotte detaljer. Blå og hvide vinger og håndmalede røde sten giver krydsskærm og engelkarakter.

 

Produktinformation:

- Bladlængde: 47 cm

- Bladbredde: 7,5 cm

- Parerstangbredde: 16,5 cm

- Grebslængde: 74 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 764 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev