Staff Of The Arch Mage - 190 cm

1.389,00 DKK

Staff of the Arch Mage er en 190 cm latexstav med et imponerende magisk design. Øverst sidder en stor krystal, der er indlejret i fire store flanger.

Staff of the Arch Mage er en 190 cm latexstav med et imponerende magisk design. Øverst sidder en stor krystal, der er indlejret i fire store flanger, hver med modhager. Stangen er håndmalet og detaljeret med metalspindler og glamourøse juveler omkring et 50 cm håndtag indpakket i split-læder.

 

Produktinformation:

- Grebslængde: 41 cm

- Hovedhøjde: 24,5 cm

- Hovedbredde: 18 cm

- Totallængde: 190 cm

- Vægt: 790 gVelkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev