Ciri Sværd ''The Witcher''

989,00 DKK

Top kvalitets replica sværd af Geralts foster datter Ciri fra den legendarisk serie ''The Witcher''

Ciri's sværd, fosterdatteren af Geralt of Rivia som er hovedpersonen og helten fra en af de mest legendariske spilserier i verdenen!

Dette er et must have sværd til den hardcore og tro fan af The Witcher trilogien.

Skeden på Ciri's sværd er betrukket i syntetisk rød læder som samtidigt har en slynge til at bære sværdet på ryggen som Ciri selv!

Bladmateriale: 420 rustfrit stål

Skæftemateriale: Syntetisk materiale

Bladlængde: 90 cm

Totallængde uden skede: 119 cm

Totallængde med skede: 126 cm

Vægt: 1440g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev