Claymore

2.499,00 DKK

Claymore, også Claidhem-More, Claidhmhichean-mora, Glaymore, skotsk tohåndssværd, skotsk lange sværd, var i brug indtil omkring det 17. århundrede.

Historisk tohånds kampsværd håndlavet af Toledo stål.

Claymore (skotsk-gælisk claidheamh mòr) er en almindelig form for sværd i Skotland, som har været i brug siden begyndelsen af ​​det 15. århundrede.

Claymore, også Claidhem-More, Claidhmhichean-mora, Glaymore, skotsk tohåndssværd, skotsk lange sværd, var i brug indtil omkring det 17. århundrede.

Jakob var konge af Skotland fra 1406 til sin død, men kun nominelt indtil 1424. Han var den tredje søn af Robert III. og hans kone Annabella Drummond blev født. Jakob var den retmæssige konge af Skotland fra 1406, men sad fast ved den engelske konge Henrik IV's hof. Hans onkel Robert Stewart, der efter Robert III. var blevet udnævnt til guvernør tog det lang tid at betale løsesummen. Han opnåede løsladelse af sin søn Murdoch Stewart, som blev taget til fange på samme tid, men var ikke interesseret i kongens tilbagevenden. Han fortsatte med at regere Skotland med stærk hånd og gennemførte adskillige finansielle og juridiske reformer

Samlet længde: 145 cm
Bladlængde: 106 cm
Klingens bredde ved afskærmningen: 48 mm
Vægt: 2.700 g
Scottish Sword Claymore Jacob I Eksklusiv samling af historiske, fantastiske og legendariske sværd af Marto.

Kvalitets- og oprindelsescertifikat, lavet i Toledo, Spanien

 

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev