Excalibur-sværd

499,00 DKK

Endnu en model af det legendariske Excalibur-sværd med skede - Klassiker til skarp pris

Du kan købe det legendariske Excalibur-sværd med skede
Den mytiske kong Arthurs sværd har en stump klinge lavet af rustfrit stål.

Skeden er ligeledes beklædt med sort læder og har en rigt dekoreret mund og sjal af støbt metal med inskriptioner, symboler og figurative fremstillinger. Bemærk venligst: Excalibur-sværdet er udelukkende en dekorativ genstand og er ikke egnet til praktisk brug.

Bladlængde 57,5 ​​cm
Samlet længde 74,5 cm
Samlet længde med skede 83 cm

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev