Habsburg-kejser

749,00 DKK

Habsburg-kejserens og den spanske kong Karl Vs (1500–1558, spanske Carlos V) sværd fås i fuld størrelse hos os.

I stil med det 16. århundrede. Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.

Bladlængde 82 cm
Samlet længde 102 cm

 

Habsburg-kejserens og den spanske kong Karl Vs (1500–1558, spanske Carlos V) sværd fås i fuld størrelse hos os. Den har en poleret klinge lavet af rustfast 420 rustfrit stål, som er dekoreret med et elegant mønster. Håndtaget, stangen og beskyttelsen er lavet af støbt metal med en antik finish.

Pommel og skærm er messingfarvede, håndtaget er omviklet med sølvfarvet wire. CARLOS V læser midt i pareringen. Enderne af quillons fører ind i to gengivelser af hoveder, den buede pommel er dekoreret med planteranker og blomstersmykker. Bemærk venligst: Kejser Karl V's sværd er udelukkende en dekorativ genstand og ikke egnet til praktisk brug.

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev