Kampklar practical sværd fra Zamorano

Populær
3.199,00 DKK

Eksklusivt sværd fra Mariano Zamoranos hånd. Smuk finish, god balance, og høj kvalitet.

Toledo-sværd fra mester Zamorano, en sværdsmed, der har det bedste ry i den professionelle verden. Hans familie har været en af ​​de bedste sværdsmede i Toledo i generationer. De bedste klinger i Europa er blevet smedet i Toledo i over 2000 år. Hele middelalderens højadel værdsatte knivene fra Toledo. 

Klingen er smedet af 1095 kulstofstål, og har en hulkile der løber halvvejs ned. Klingen er hverken skærpet eller spids, men er derimod beregnet til practical brug. Sværdet er godt balanceret og et utrolig smukt våben

Grebet er udstyret med en flot parerstang og pommel der er poleret, og har en grebsbevikling lavet af ruskind.

Smuk finish, god balance, og høj kvalitet, et stykke spansk kunsthåndværk på højt niveau.

 


Materiale: 1095 kulstofstål
Klinge længde: ca. 77 cm
Samlet længde: ca. 96 cm
Vægt: ca. 1650 g

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev