Kong Salomon sværd

1.999,00 DKK

Kong Salomon sværd, udført i bedste materialer - Masser af lækre detaljer udført og produceret af det berømte spanske firma Marto fra Toledo 

Ifølge Bibelen siges kong Salomon (også Salomon) at have været i det 10. århundrede f.Kr. Var den tredje konge af Israel efter Saul og hans far David. Han gik over i historien som bygherren af ​​det første jødiske tempel i Jerusalem og som forfatter til adskillige bibelske skrifter, herunder Højsangen og Visdomsbogen. Han siges også at have demonstreret sin retfærdighedssans ved mange lejligheder.

Den mest kendte er bestemt den ordsprogede salomoniske dom, hvor kongen skulle afgøre, hvilken af ​​to kvinder der skulle tildeles et spædbarn. Hans drastiske instruktion om at skære barnet i to med et sværd bragte kærligheden til den rigtige mor frem i lyset, som hellere ville give sit barn til den anden kvinde end at se det dø og trygle for sit liv. Hun modtog sit barn tilbage, og kongens visdom blev rost uden for Israels grænser.

Det berømte spanske firma Marto fra Toledo dedikerede dette dekorative sværd til den bibelske hersker. Den har en let pleje klinge lavet af 440 rustfrit stål med dekorative raderinger. Grebet er delvist beklædt med sort læder. Håndtaget, beskyttelsen og stangen er lavet af sølvfarvet støbemetal og har guldfarvede plaketter, der blandt andet viser Davidsstjernen.

Bemærk venligst: På trods af den høje kvalitet i håndværket er kong Salomons sværd en rent dekorativ genstand og ikke egnet til praktisk brug.

Bladlængde 92 cm
Samlet længde 120 cm

Kræver blankvåben tilladelse
Læs om og find link til blankvåbentilladelse hos politiet i Alt om blankvåbentilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev