Prins Valiant sværd

1.989,00 DKK

Prins Eisenherz (valiant) en kongesøn fra Thule i vikingernes land, modtog dette sværd fra sin far som gave, da han sendte det til kong Arthurs hof.

Prins Eisenherz, en kongesøn fra Thule i vikingernes land, modtog dette sværd fra sin far som gave, da han sendte det til kong Arthurs hof. I hænderne på prins Eisenherz siges sværdet at have givet en syngende lyd, hvorfor det også blev kaldt "Syngende sværd". Det gjorde Prins Jernhjerte til en uovervindelig ridder.

Prins Valiant handler om den unge prins Valiant af Thule (som i serien er henlagt til Norges kyst) og foregår omkring det 5. århundrede. Prinsen møder bl.a. hunnerne og besøger fjerne steder som Afrika og Rom. Meget af handlingen udspiller sig ved Kong Arthurs hof på Camelot, hvor Merlin, Sir Gaiwan og andre fra Kong Arthur-myten har hjemme.

Klingen er lavet af 420 rustfrit stål.
Håndtagsdele i bronzefinish.

Bladlængde 78 cm
Totallængde 95 cm
Vægt: ca. 2050 g.

Kræver blankvåben tilladelse

Velkommen til Nobullets.dk

Nobullets er din forhandler af blankvåben med et imponerende sortiment af kvalitets våben til Danmarks skarpeste priser.
Teamet hos Nobullets.dk gør dagligt deres bedste for at sikre eksemplarisk kundeservice samt hurtige leveringstider på lagerførte varer.
Som blankvåben forhandler tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets våben såsom Katana/Samuraisværd, sværd, sabler, macheter, outdoor knive/frilufts knive, økser og meget mere! Derudover over har vi også en bred vifte af kvalitets niveauer samt prisklasser der sikre at vores udvalg er tilpasset alle slags kunder!

Nobullets.dk sigter efter at blive Danmarks største forhandler af blankvåben

Nobullets er under konstant udvikling hvilket er noget vi i teamet hos Nobullets holder stærkt fast i. Dette skal opnås igennem konstant udvidelse af varekataloget, brugervenlighed af hjemmesiden og sidst men ekstremt vigtigt, kundetilfredshed!

 

Find os på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo
Tilmeld nyhedsbrev
spacer